11m blogas


Primokėjo už turtuolį Beckhamą by a7b7
2009/04/24, 16:07
Filed under: Naujienos

Įvaizdžio guru Davidas B. lieka Europoje, tiksliau Milane. Už 10 milijonų JAV dolerių mados, šukuosenų ir visų blondinių pusdievis bei turtingiausias pasaulio futbolnikas ( sąvoką futbolnikas vartoja daug Lietuvos trenerių, tarp jų ir buvęs Vilniaus „Žalgirio“ bei Lietuvos vyrų rinktinės strategas Benjaminas Zelkevičius) Davidas Beckhamas kol kas išvengė tremties už Atlanto. „AC Milan“ susitarė su „Los Angeles Galaxy“ dėl tolimesnės žaidėjo nuomos Europos klubui. Iki liepos 1 d.

beckhamO paskui, „Beckui“ gali tekti grįžti atgal į JAV. Visai kaip filme „Bend it like Beckham“, kur pagrindinė veikėja  gilino futbolo įgūdžius  ne tvirtoje it ąžuolo šaknis futbolo tradicijas turinčioje Europoje, o gležnoje, tik pradedančioje augti ir plėstis Amerikoje futbolo  rinkoje.

Prieš porą metų „Beckas“ savo noru spjovė į Madrido „Real“ komandą ir kaip koks Arnoldas Schwarzenegerris ar Jean‘as-Claude Van Damme‘as išvyko į Ameriką jos sporto lygio kelti. Reikia pripažinti, kad ten sekėsi ir sekasi jam ne kaip. Vienu metu „Nojus iš Europos“ net nebepateko į Anglijos rinktinės sudėtį. Va, tai tau ir McDonald greitas maistas, storos moterys bei „dirbk, pirk, mirk“gyvenimo filosofija.

Tačiau „Beckas“ labiau vadovavosi „krauk, kaupk, kalk“ dėsniais ir taip jau būdamas ne biednas (suprask, prie šaibų) sugebėjo užsidirbti gražaus pinigo ir pernai tapo daugiausiai turto per metus sukaupusiu pasaulio futbolininku. Per metus mados, šukuosenų bei dažniausiai plonų mergaičių dievukas uždirbo 30,1 mln. Anglijos svarų sterlingų. Daugiau už Lionelį Messi, Thierry Henry, ar Cristiano Ronaldo. Neįtikėtina, bet AKIVAIZDU (spausti čia).Ir didžioji dauguma pinigėlių uždirbti anapus vandenyno, o ne šiapus.

Dabar italės dar galės pažiūrėti, kaip anglų gražuolis gainioja kamuolį ant žalios vejelės stadione. Ateinančio sezono pradžioje – jo gali ir nebelikti komandoje. 33 metų saugas gali grįžti į JAV arba jo vietą gali užimti nuo prigimties liverpoolinis Stevenas Gerrardas.  Apie tokį nekuklų norą jau, nors ir abejodamas, ką sako užsiminė „AC Milan“ treneris Carlos Ancelloti11m abejoja taip pat ir teigia, kad šitiems norams nebus lemta išsipildyti. Jei  prieš keletą metų Romanas Abramovičius su  maišais  pinigų nesugebėjo S.Gerrardo pervilioti į Londono “Chelsea“, tai “Milan“ savininkui Silvio Berlusconi taip pat nėra ko čia tikėtis.

O D.Beckhamas šiuo metu džiaugiasi Italija ir kamuolį gainioja. O kai išvyks į JAV (jei iš viso išvyks) ir parvyks, mažumėlė pavargęs, galės futbolniko (Zelkevičiaus  terminologija –11m) Eldorado rasti JAE (Jungtiniuose Arabų Emiratuos), kur karjerą baigti,(kaip seni drambliai eina mirti į tam tikrą vietą, tai  futbolnikai dažnai pasirenka arabus) vyksta futbolo „dydieji“ – Fernando Hierro, Rivaldo ir kiti.


Parašykite komentarą so far
Parašykite komentarą



Parašykite komentarą