11m blogas


Marš į futbolą ! by a7b7
2009/04/04, 08:14
Filed under: A lyga, Naujienos

Anglijoje, Ispanijoje, Italijoje ar Vokietijoje ši diena būtų sutinkama lyg nacionalinė šventė. Sirgaliai iš spintų išsitrauktų naujus komandų marškinėlius, pasikartotų komandos palaikymo šūkius ir trauktų stadionų link. Lietuvoje šiandieninis šeštadienis išsiskirs nebent patrauklia vieno prekybos tinklo akcija. Matyt, šio prekybos tinklo rinkodaros galvos žino, jog šiandien šalyje startuoja vienos masiškiausių sporto šakų nacionalinės pirmenybės, todėl ir atitinkamas gėrimas net 30 procentų pigesnis.

Žinių apie A lygos pradžią beveik kaip ir nėr. 11 m peržvelgė visus pagrindinius internete esančius informacijos šaltinius ir iškrapštė vieną geriausią naujieną. Mes TURIME IR ŽINOME visą čempionato tvarkaraštį. Kas galėjo patikėti, jog A lygos rungtynių tinklelis bus viešas ir beveik galutinis. Aišku, futbolo sirgaliai neabejoja, kad čempionato metu šis tvarkaraščio pavyzdys bus tiek kartų subraukytas ir suveltas, kad jau kokį rugsėjo mėnesį komandų Talmudu turintis būti dokumentas, taps toks painus ir nesuprantamas, kad net pats velnias, skaitydamas jį, koją nusilaužti galėtų.

Na, kol kas PIRMĄ čempionato dieną viskas aišku,tad 11 m siūlo turintiems galimybę apsilankyti miestų stadionuose ir kartu su neturinčiais ką veikti pensininkais ir mokyklinio amžiaus vaikais bei paaugliais išsamiau susipažinti su pirmenybių komandomis ir pažiūrėti pirmų A lygos rungtynių…


Parašykite komentarą so far
Parašykite komentarą



Parašykite komentarą